Rumah > tentang kami

1. sejarah

Huaye fabrik Nonwoven Co., Ltd. telah memberi tumpuan kepada kualiti top Spunbond nonwoven fabrik dan SMS fabrik nonwoven selama lebih 30 tahun di China. Kami bermula sebagai operasi yang kecil, tetapi kini telah menjadi salah satu daripada pembekal terkemuka dalam industri fabrik nonwoven di China.

Hari ini, Huaye telah menjadi salah satu pengeluar utama daripada nonwoven SMS kualiti kain dan fabrik-fabrik Nonwoven Spunbond. seperti: hydrophobic hydrophilic, kalis api, anti-penuaan, anti statik dan lain-lain, yang digunakan secara meluas dalam rawatan perubatan, lampin, topeng, kebersihan, pembungkusan, perabot dan lain-lain bidang.

图片1.jpg


2. kami kilang

Huaye fabrik Nonwoven Co., Ltd. terletak di Zhoucun bandar Zibo, dikenali sebagai "dunia No.1 Kampung", dengan kedudukan geografi yang berbeza dan pengangkutan yang mudah. Syarikat mempunyai sepuluh baris pengeluaran Spunbond PP, satu aliran Jerman SMMS, dengan mencari jualan baik dalam lebih daripada 100 buah negara dan Wilayah domestik dan luar negara, produknya mana keuntungan pujian dan kelulusan daripada pelanggan.

营销中心.jpg


3. produk

Huaye Nonwoven fabrik Co., Ltd produk merangkumi perkara berikut:

1, PP Spunbond Nonwoven fabrik2, SMS & SMMS Nonwoven fabrik

图片3.jpg  图片4.jpg


Kami membekalkan kain nonwoven seluruh Global pelbagai syarikat di seluruh dunia, bermula dari organisasi multinasional yang besar kepada syarikat-syarikat individu yang kecil.


4. produk permohonan

Spunbond Nonwoven kain dan fabrik Nonwoven SMS digunakan secara meluas dalam industri berikut, seperti perubatan, kawasan eisai, kawasan furnature, kawasan pertanian.

---Hydrophobic

---Hydrophilic

---Api kini

---UV matahari menentang

---Anti statik

图片5.jpg  图片6.jpg

图片7.jpg  图片8.jpg


5. kami Sijil

Kami sentiasa berasa bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. Mereka memenuhi keperluan kualiti tertinggi seperti yang ditetapkan di ISO9001, panduan SGS, Oeko-tex100 dan sistem kawalan kualiti yang ketat kami.

 图片10.jpg 图片11.jpg 图片12.jpg 图片13.jpg


6. pengeluaran peralatan

Kita akan mampu melahirkan bilangan nonwoven fabrik yang tidak terhingga, dan menawarkan beberapa keupayaan pengeluaran paling maju yang disediakan.

1. bagi SMS & SMMS Nonwoven fabrik: kami Jerman yang dibuat Mesin adalah lebar 3.2 juta, yang memainkan peranan penting bagi pasaran America, pasaran Europe dan pasaran Asia.

2. bagi Spunbond Nonwoven fabrik: kita benar-benar mempunyai sepuluh baris pengeluaran, output setiap hari kira-kira 80 tan.


7. pengeluaran pasaran

Kami mempunyai pelanggan dari kedua-dua pasaran domestik dan pasaran luar negara. Pengurus Jualan Huaye boleh bercakap fasih Bahasa Inggeris untuk komunikasi yang baik. Pasaran jualan utama kami:

Amerika Utara 65,00%

Eropah Selatan 15.00%

Lain-lain 20%


8. kami Perkhidmatan

Selain produk acuan yang sedia ada, Huaye juga boleh menghasilkan nonwoven fabrik mengikut sampel daripada pelanggan kami. Kita mengawal kualiti produk secara kritikal bagi setiap langkah dalam pembuatan.